Népszerű zsindelyek: 

A TS-20 zsindelyek sikeresen alkalmazhatóak bármilyen alakú tető fedésére. Ellenállnak az időjárási viszontagságoknak (a hidegtűrő teszteket -70oC-on, a melegtűrő teszteket + 90oC-on végezték). Könnyű tetőfedési rendszer, nincs szükség különleges elemekre az ereszeknél, vápáknál, a tetőéleken és a dőlési szögek változásánál. A bazalt zúzalék szórásnak köszönhetően a színe nem fakul: ellenáll az UV-sugárzásnak és nem szívja magába a vizet.


Színek és árak

 

A Kerabit tetőzsindelyek innovatív technológiával készülnek, melynek köszönhetően a lapok súlya kisebb. A régebbi típusú zsindelyek hátoldalán homokot használtak a gyártás során. A Kerabit zsindelyek hátoldalán HDPE réteg található. A HDPE réteg még jobb vízzárást biztosít, és a szögszárak is vízállóak. Ezen kívül minden Kerabit zsindely módosított SBS bitumenből készül, amitől tartósabb és hajlékonyabb. A felszínen lévő pala, vagy ásványi granulátumok védelmet nyújtanak az időjárási feltételeknek. A Kerabit zsindelyek hátoldalán egy elasztomer bitumen keverék található,amelynek                                                                köszönhetően szorosan egymáshoz tapadnak a zsindelylapok. 

                                                                                                              Színek és árak

 

Egy bitumenes tetőzsindely a könnyűszerkezetes építkezés hazájából, az Egyesült Államokból. A Certain Teed több mint 100 éves tapasztalattal rendelkezik a zsindelytetők gyártás terén. A termék másik nagy előnye a nagy és változatos színválaszték, több kéttónusú tetőzsindely is megtalálható a kinálatunkaban. A forgalmazó a termékre 20 garanciát vállal.                                                                     Színek és árak 

 

IKO superglass téglány vörös

3 m2/csomag KEDVELT SZÍN, A Superglass zsindelyek hosszú évek alatt bizonyították, hogy minden éghajlaton és minden felhasználási területen a leggazdaságosabb és legmegbízhatóbb tetőfedést eredményezik.

1,800.00Ft

IKO Superglass hódfarkú vörös

3 m2/csomag. A Superglass Biber kiváló minőségű üvegszálas hordozóval gyártott magas kategóriájú oxidbitumenes zsindely, mely hosszú évek alatt bizonyította, hogy minden éghajlaton és minden felhasználási területen gazdaságos és megbízható tetőfedést eredményez. A Superglass Biber a népszerű Superglass zsindely hódfarkú alakúra vágott formája. IKO minőségi garanciával támogatott termék. A legrégebben és a legszélesebb körben használt fajtája az IKO zsindelyeknek. Kivételesen kedvező ár / érték arány.

1,950.00Ft

Kerabit Méhsejt vörös

Kerabit zsindely

Ts-20 Téglány vörös

4 levelű téglány forma, vörös szín Kedvelt Szín

2,090.00Ft

Kerabit Méhsejt vörös/fekete

Kerabit zsindely

Kerabit Méhsejt Barna/fekete

kerabit zsindely